Peter De Bruyn

Als zoon van "Leike" De Bruyn en Thérèse van Neel ben ik geboren en getogen in Maaseik. Net als mijn levenspartner Martine Reinders (van de Flichel).

Ik studeerde management aan de universiteit Antwerpen en volgde een opleiding belastingconsulent.

Als Erkend fiscalist-boekhouder was ik actief in Maaseik tot rond de eeuwwisseling. Nadien woonde ik in Brussel en werkte ik in Vlaanderen als projectleider en consultant ondernemen. Dit zowel in de reguliere als in de sociale economie. Mijn loopbaan begon ik trouwens in de hoofdstad bij de toenmalige Rijkswacht.

Momenteel ondersteun ik kleine en zelfstandige ondernemers. Daarnaast beheer ik het kunstzinnig project van mijn partner.

PASSIE VOOR MAASEIK

Ik heb mij steeds en op meerdere fronten geëngageerd in en voor Maaseik. Aanvankelijk bij de jeugd waar ik gedurende de jaren 80 memorabele concerten en filmvoorstellingen organiseerde en bussen inlegde naar Rock Werchter.

Tijdens de jaren 90 was ik lokaal en gewestelijk voorzitter bij UNIZO. Net als van de overkoepelende middenstandsvereniging in onze toen bloeiende binnenstad.

Na 2000 zou ik mijn expertise elders aanwenden wat niet wegnam dat ik van op een afstand lokaal actief bleef. Met de wedstrijd Maaseikenaar van het jaar, het promoten van onze streekproducten en het beheren van een Maaseiker Facebookgroep.

Na mijn terugkeer naar Maaseik, startte ik meerdere pop-ups en werd ik actief bij de senioren.

In 2018 nam ik voor het eerst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en sinds 2021 maak ik deel uit van de gemeenteraad in Maaseik (waaraan ik actief deelneem).

Ik ben telefonisch bereikbaar op 0488 99 42 76 en via sociale media.

Quasi maandelijks verstuur ik een nieuwsbrief met als onderwerp de politiek in mijn stad en gemeente. Meld je hierna aan als je op de hoogte wil blijven. (*)

* door u aan te melden wordt uw e-mailadres digitaal opgeslagen in een beveiligde omgeving. Het wordt in geen enkel geval kenbaar gemaakt of gedeeld met anderen en onderaan iedere nieuwsbrief kunt u zich afmelden waardoor uw mailadres automatisch wordt verwijderd.
Laposta e-mailmarketing